“Mengembara Untuk Lihat Dunia, Nikm4ti Perkara Sekeliling & Bukan Dijadikan Konten.. ” – Neelofa

Bercuti mengelilingi dunia menjadi impian kebanyakkan daripada kita. Namun, tidaklah semua yang mampu dalam mengecapi impian sebegitu.

Susulan itu, selebriti popular, Noor Neelofa memesan di story Instagramnya untuk menikm4ti peluang ketika berjalan mengelilingi dunia dan bukan hanya sekadar konten di media sosial.

‘Percayalah saya…’

Menerusi hantaran selebriti berusia 33 tahun itu, dia menyatakan bahawa jumlah tanda suka dan tontonan yang diterima hanyalah perasaan puas yang sementara.

Awak mengembara untuk melihat dunia atau untuk dunia melihat awak? Rasai dan nikm4ti segala perkara disekeliling anda. Bukan semua untuk dijdikan konten media sosial sahaja.

Jangan tertipu dengan jumlah tanda suka dan tontonan kerana ianya hanya sementara dan membuatkan anda inginkan lagi dan lagi.

Susulan daripada itu, isteri kepada penceramah popular, Haris Ismail turut menasihati orang di luar sana untuk sentiasa berhati-hati dalam perkara yang membuatkan diri itu berasa puas.

Percayalah saya, tahun-tahun lalu saya mengajar saya ini.

 

Sumber: Instagram @neelofa 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : https://ohbulan.com/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Mengembara Untuk Lihat Dunia, Nikm4ti Perkara Sekeliling & Bukan Dijadikan Konten.. ” – Neelofa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*