“Buat Allahyrham Suamiku Yang Tercinta, Hari Ini Genap Sebulan Abang Meninggalkan Kami….”- Isteri Abam Bocey

Isteri kepada Allahy4rham Abam Bocey,  Siti Nurhidayah Mohd Ali mengenang pemerg1an suaminya yang sudah genap sebulan meningg4l dunia.

Hidayah seperti memberi bayangan yang dia kini semakin tenang dan reda dengan ketentuan itu.

“Setiap yang hidup, pasti akan mati. Jika ditakdirkan pasangan kita meninggl dunia terlebih dahulu daripada kita, usahlah mer4ung tetapi, berdoalah kepada Allah S.W.T.

“Buat Allahyrham suamiku yang tercinta, hari ni genap sebulan abang meningg4lkan kami semua.. Al-Fatihah (dibaca) Syed Umar Mokhtar..,” katanya.

Hidayah berkongsi luahan rasanya itu di akaun Instagram miliknya.

Menerusi perkongsian tersebut, Hidayah berkongsi foto kenangannya bersama arwh.

Abam atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar bin Syed Mohd Redzuan, 32, meninggal dunia ketika tidur di kediamannya pada 10 Februari lalu.

Abam dan Nor Hidayah berkahwin pada 2017 dan dikurniakan seorang anak lelaki, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey bin Syed Umar Mokhtar Al-Juffrey, 8 bulan.

Abam merupakan seorang pelawak, pelakon dan ahli kumpulan Bocey bersama Fad dan Achey.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Setiap yang hidup, pasti akan mati.” Jika ditakdirkan pasangan kita meninggal dunia terlebih dahulu daripada kita, usahlah meraung tetapi, berdoalah kepada Allah S.W.T buat Allahyarham suamiku yang tercintaaa hari ni genab sebulan abang meninggal kan kami semua.. AL-FATIHAH (dibaca) Syed Umar Mokhtar.. #abamjunior #alhamdulillah #kitabaikramaisayang #alfatihah

A post shared by 🇲🇾 Syed Uthman Hamzah🇲🇾 (@abam_bocik) on

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: GEMPAK

Apa komen anda?

Be the first to comment on "“Buat Allahyrham Suamiku Yang Tercinta, Hari Ini Genap Sebulan Abang Meninggalkan Kami….”- Isteri Abam Bocey"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*