Ali Puteh Beri Kata Semangat Pada Aliff Syukri Tak Sangka Ini Reaksi Netizen

Sejak kebelakangan ini ada saja kontr0versi pan4s terp4lit usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri. Paling h4ngat diperkatakan apabila Aliff menemubual baru Arwh Abam sehingga timbul kem3lut antara Ali Puteh dan kakak iparnya.

Malah, Ali juga mendakwa Aliff cuba mengambil kesempatan untuk menaikkan rating YouTube miliknya. Bagaimanapun, tidak lama kemudian Aliff kemudian membuat permohonan maaf di atas tindakannya itu melalui satu sidang media.

Baru-baru ini, Aliff sekali lagi dilanda kontr0versi apabila did4kwa memukvl anak angkatnya. Kec3wa dengan fitn4h dan kec4man diterima, Aliff tampil dengan single terbaru berjudul, Cuba Bahagia, namun tetap dikrit1k hebat oleh netizen.

Kecewa kerana sering menjadi kec4man, Aliff dilihat meluahkan perasaannya di Instagram menangis teres4k-es4k serta mengatakan dia hanya mahu rasa bahagia sahaja.

Melalui perkongsian terbaru, Aliff ada memuat naik mesej yang dikirimkan oleh Ali Puteh kepadanya. Menerusi mesej tersebut, Ali memberikan kata semangat serta menasihatinya membaca Al-Fatihah dan sentiasa berzikir untuk menenangkan hati.

Aliff menerusi perkongsian itu mengatakan Ali sebenarnya seorang yang baik serta berterima kasih kepada pelawak itu di atas nasihat berguna yang diberikan.

Diruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa syukur keran kedua-dua mereka sudah pun berbaik serta memuji tindakan Ali kerana meskipun sebelum ini dimalukan tetapi tetap berbuat baik.

Baguslah jika Ali Puteh dan Aliff Syukri sudah pun berdamai,  buang yang keruh ambil yang jernih. Apa pun tindakan Ali patut diberi pujian kerana tidak menyimpan dendam di atas apa yang berlaku sebelum ini.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: ROTIKAYA

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Ali Puteh Beri Kata Semangat Pada Aliff Syukri Tak Sangka Ini Reaksi Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*