Video Long Tiger Dit4ngkap P0lis Terseb4r?

Nama Long Tiger menjadi pan4s beberapa hari ini dengan pelbagai pembongkaran dilakukan oleh warganet. Aktivis yang “l4ngsi” menggunakan nama Long Tiger ini sangat popular di media sosial apabila beberapa kali mencetuskan perbal4han dengan beberapa pihak.

Dia juga dikatakan sebagai Abang Long Kawasan Bukit Gamb1r. Namun keturunannya dikaitkan dengan pel4rian Roh1ingya. Beberapa dokumen mengenai keturunannya mula tular di Media Sosial oleh warganet

Long Tiger atau nama sebenarnya Addul Hamim bin Ab Hamin dipercayai telah menutup akaun facebooknya apabila identitinya kantoi dan telah dikec4m oleh pelbagai pihak. Perkara ini didedahkan oleh warganet di laman sosial.

Pencarian kami di Facebook menggunakan kata kunci Long Tiger Fans juga tidak menjumpai “Page” tersebut.

Adakah Long Tiger kini sedang menenangkan fikirannya selepas pelbagai kec4man dilemp4rkan kepadanya ? Atau mungkin facebooknya di hack oleh pihak yang tidak bertanggungjawab ? Pelbagai persoalan sudah mula timbul di benak fikiran warganet.

Kami berharap Long Tiger dapat buat comeback dengan menjelaskan apa yang sebenarnya berlaku dan mengakulah siapa dirinya. Cukuplah bermain tarik tali netizen Malaysia semuanya cerdik pandai dan kaki mencari maklumat.

Long Tiger juga dinasihatkan oleh Yusof Azmi agar tidak terlalu langsi di media sosial dan jika beliau mengaku Islam harus mengikuti panduan Islam dan bukan main langg4r sahaja. 

Terbaru tersebar video mengatakan Long Tiger Dit4ngkap P0lis

https://haizrulamrie.com/watch?v=8n6u-RKFib8

Kesahihan video ini belum dapat dipastikan

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber : Malaysia viral via YOutube via mediaviral

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Video Long Tiger Dit4ngkap P0lis Terseb4r?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*