Ditanya Kenapa Benc! YB Muar, Ini Jawapan Ringkas TMJ. Padu!

Menerusi Insta-story milik Tunku Mahkota Johor, Duli Yang Amat Mulia Tunku Ismail Idris Abdul Majid Abu Bakar Iskandar ibni Sultan Ibrahim Ismail atau lebih dikenali sebagai TMJ, baginda telah membuka ruangan soal jawab kepada pengikut di laman Instagram.

TMJ Balas Pertanyaan Pengikut Instagram 

Pelbagai persoalan telah diajukan baik kepada kebajikan negeri Johor, keluarga dan juga peribadi. Beberapa pendedahan yang tidak pernah diketahui ramai telah pun dibuat oleh TMJ termasuklah mengenai mengapa baginda tidak menyukai salah seorang ahli politik yang digelar ‘YB Muar’ ketika diajukan oleh salah seorang pengikut laman tersebut.

YB Muar ‘F4ke’

Menurut TMJ, baginda tidak menyukai ‘YB Muar’ kerana sikapnya yang sebagai suka berpvra-pvra (f4ke). Malah ketika soalan lain yang bertanyakan apakah maksud berpura-pura bagi TMJ, baginda menganggap sebagai individu yang tidak mempunyai prinsip dan hanya berpvra-pvra di media sosial.

“Orang yang takda prinsip. Orang yang berpvra-pvra di sosial media, orang yang macam lalang” tulis baginda

Dalam soalan susulan, TMJ turut menyatakan alasan menganggap ‘YB Muar’ itu sebagai berpvra-pvra adalah kerana baginda percaya bahawa seseorang individu itu haruslah mempunyai prinsip dan bukan sekadar mengikut angin yang bertiup.

Walau ramai yang sudah dapat menjangkakan siapakan ahli politik yang maksudkan, namun nama individu yang disebut dalam kenyataan ini melainkan panggilan ‘YB Muar’. Apa komen anda?

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Tube Viral

Sumber : Murai

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Ditanya Kenapa Benc! YB Muar, Ini Jawapan Ringkas TMJ. Padu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*