Individu Ini Keccewa Tokti Buat Majlis Ketika C0vid19, Ini Penjelasan DS Siti Nurhaliza

PENYANYI Datuk Seri Siti Nurhaliza menerima kejvtan sempena ulang tahun kelahiran ke-42 yang disambut pada 11 Januari lalu.

Menerusi Instagram, Siti berkata momen indah dir4ikan oleh kakitangan Siti Nurhaliza Productions (SNP) itu cukup bermakna meskipun hanya disertai oleh beberapa orang staf.

Bagaimanapun, perkongsian penyanyi lagu Kuasa Cintamu itu mengundang rasa kurang senang seorang pengikut yang berpendapat kurang sesuai acara sedemikian diadakan dalam keadaan pandem1k Cov1d-19.

Tidak melatah dengan tegvran netiizen itu, Siti menjelaskan kejvtan itu dibuat dalam skala kecil dan segala hiasan yang disediakan hanyalah untuk tujuan fotografi.

“Maaf dik ini bukan majlis, ini set up untuk saya ambil gambar birthday, kek dan lain-lain. Staf saya buat dekat sebelah bilik mekap saya hanya untuk saya ambil gambar dan potong kek.

Siti jawab komen seorang pengikut di Instagram.

“Kebetulan mereka buat surprise semasa waktu makan tengahari, memang waktu makan dan kami tengah berehat,” balas Siti.

Dalam komen yang ditulis seorang pengikut meluahkan rasa k3cewa dengan pihak pengurusan Siti yang menganjurkan majlis semasa negara sedang berdepan penul4ran Cov1d-19.

Team saya di SNP diam-diam merancang kejvtan di bilik bersebelahan dengan bilik persalinan saya ketika sh0oting. Terima kasih!

SITI NURHALIZA

PENYANYI

“Tahulah semua dah buat swab test pun tapi kena fahamlah majlis sosial masih tak dibenarkan walaupun surprise birthday.

“Keccewa dengan pengurusan yang seharusnya faham idola negara ini adalah contoh kepada masyarakat,” tulis pengikut berkenaan.

Kakitangan SNP buat kejutan sempena ulang tahun kelahiran Siti Nurhaliza.

Sebelum itu, isteri kepada usahawan Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa ini berk0ngsi beberapa foto menarik semasa sambutan ulang tahun kelahirannya itu.

“Team saya di SNP diam-diam merancang kejutan di bilik bersebelahan dengan bilik persalinan saya ketika shooting. Terima kasih!

“Walaupun setelah 11 hari berlalu dan saya tidak dapat meneruskan sambutan ini bersama-sama peminat tetapi SNP adakan juga momen yang bermakna ini. Terima kasih semua,” tulisnya pada ruangan kapsyen.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: MSTAR

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Individu Ini Keccewa Tokti Buat Majlis Ketika C0vid19, Ini Penjelasan DS Siti Nurhaliza"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*