Intip Harga Penginapan Diva AA Di Hotel Mewah 5 Bintang Dengan Pemandangan KLCC!

Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA terkenal dengan hobi yang gemar berbelanja mewah termasuklah menginap di hotel-hotel mewah, sesuai dengan citarasanya.

Menginap Di Hotel Mewah

Terdahulu, meskipun negara berada dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang mel4rang pergerakan merentas daerah dan negeri, Diva AA mengambil kesempatan yang ada untuk menyokong industri perhotelan Malaysia dengan menginap di salah sebuah hotel mewah terkemuka di ibu negara.

Menerusi beberapa hantaran di Instagram pengacara Lagu Cinta Kita 2 (LCK2), difahamkan Diva AA telah menginap di Hotel Mandarin Oriental Kuala Lumpur bersempena dengan ulangtahun kelahirannya yang ke-55.

Menurut Diva AA, dia memilih untuk menginap di hotel tersebut selama 5 hari 4 malam dan berterima kasih kepada para petugas hotel yang memberikan khidmat servis yang terbaik.

RM1,500 Satu Malam? 

Bersebelahan dengan Menara Berkembar Petronas Kuala Lumpur (KLCC), dedah Diva AA harga penginapan bagi satu malam untuk biliknya berharga RM1,500. Dengan penginapan selama 4 malam, jumlah yang dibayar oleh selebriti sensasi itu adalah sebanyak RM6,000!

“Gonna miss you, Mandarin Oriental. My favourite room. Kau mampu? Facing the twin tower ya. What a lovely view..”

“1 malam seribu setengah (RM1,500) so duduk dekat empat malam. Sendiri kira lah?”

“Duit berkepuk-kepuk, apa ada pasal?” dedahnya

Sedikit info,Hotel Mandarin Oriental Kuala Lumpur merupakan sebuah hotel 5 bintang yang menawarkan beberapa jenis bilik penginapan mengikut keselesaaan dan pilihan tetamu mereka. Difahamkan, harga penginapan disini bermula dengan RM415 sehinggalah RM2,250 bagi satu malam.

 

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: murai

 

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Intip Harga Penginapan Diva AA Di Hotel Mewah 5 Bintang Dengan Pemandangan KLCC!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*