Baru 30 Minit Kahwin, Wanita Berpakaian Pengantin Men1nggal Dunia Di Pangkuan Suami, Sempat Call Bapa Luah Rasa Syukur

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Itulah ungkapan paling sesuai menggambarkan situasi yang dilalui seorang lelaki ini apabila terpaksa menerima kenyataan bahawa isteri yang baru dinikahinya telah pergi buat selama-lamanya.

Men1nggal selepas 30 minit nikah

Memetik laporan Middle East, m4ngsa iaitu Nadia Taha dan suami dipercayai telah pulang ke rumah mereka sekitar 30 minit selepas majlis perkahwinan mereka tamat. Sebaik sahaja tiba di apartment, Nadia sempat menghubungi bapanya meluahkan rasa syukur dan gembira kerana akhirnya dia dan suami disatukan setelah tiga tahun mengikat tali pertunangan.

Beberapa minit kemudian, keadaan bertukar menjadi p4nik apabila ada individu memaklumkan bahawa Nadia dipercayai men1nggal dunia akib4t ser4ngan jantung. Berikutan daripada itu, si bapa bergegas ke rumah anak kesayangannya itu dan luluh hatinya apabila melihat Nadia yang masih berpakaian pengantin sudah terbaring di pangkuan si suami dalam keadaan tidak bernyawa.

Menurut sumber, Nadia yang baru berusia 20 tahun ini langsung tidak menunjukkan sebarang tanda keletihan malah dia kelihatan sihat selain mengakui bahagia dengan ikatan perkahwinan yang dibina. Tak dinafikan, pemerg1an Nadia sangat mengejutkan namun ahli keluarga dan rakan terdekat mengakui redha dengan pemerg1annya.

Bapa Nadia menyifatkan anak perempuannya itu seorang anak yang sangat baik bahkan dia juga patuh terhadap suruhan Islam termasuklah sentiasa solat di awal waktu. Difahamkan, Nadia merupakan seorang penuntut jurusan di institusi pendidikan keagamaan Al-Azhar Al-Sharif dan juga menghafal kitab suci Al-Quran.

Sumber: Middle East

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : https://ohbulan.com/

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Baru 30 Minit Kahwin, Wanita Berpakaian Pengantin Men1nggal Dunia Di Pangkuan Suami, Sempat Call Bapa Luah Rasa Syukur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*