Mula-Mula Tenang, Kemudian ..[VIDEO] Reaksi Adik Ini Duduk Sebelah Bek4s PM Buat Ramai Terhibur

Tul4r satu video yang dirakam oleh pengguna Tiktok yang melihat aksi seorang kanak-kanak yang terlihat tenang pada mulanya, namun kelamaan dia melakukan sesuatu yang tak dijangka oleh warga Tiktok yang menyaksikan video tersebut.

Pengguna Tiktok, berkongsi sebuah video menyaksikan seorang kanak-kanak duduk disebelah yang amat dikenali oleh semua orang, iaitu Bekas Perdana menteri Malaysia iaitu, Tan Sri Dato’ Haji Muhyiddin bin Md Yasin yang sedang usai selesai solat disebuah masjid.

Apa yang menarik adalah gelagat kanak-kanak itu. Pada mulanya, dia kelihatan tenang berada di sisi bekas Perdana Menteri itu, dan toleh beberapa kali untuk menyakinkan dia yang berada di sebelahnya adalah bekas Perdana Menteri.

Kemudian, dengan perlahan-lahan dia mengeluarkan telefon bimbit dan mengambil gambar di bahagian sisi bekas Perdana Menteri itu. Namun, bekas Perdana Menteri itu perasaan dengan gelagat si cilik itu, dan mengajaknya untuk berselfie bersama. Terpancar wajah seronok kanak-kanak itu dapat bergambar dengan bekas Perdana Menteri itu.

Video :

@friendsofmuhyiddinyassin kemain eh adik ni … tenang is good dik .. #abah #muhyiddinyassin #fypmalaysia #PNbest #bersihstabil ♬ Funny Song – Cavendish Music

Rata-rata warganet terhibur dengan gelagat kanak-kanak itu dan ada yang puji dengan sikap Tan Sri Dato’ Haji Mahiaddin bin Md Yasin yang santai dengan si cilik tersebut.

“Satu Bukit Bintang Kenal Kau Dik”

Video tersebut mendapat tontonan sebanyak 2.0 juta dan 181.4 ribu like. Sedia maklum, bahawa bekas Perdana Menteri Malaysia itu terkenal dengan sikap terbuka dan sangat ramah dengan rakyat dan rakyat-rakyat juga gelarkan beliau sebagai ‘abah’.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! TTK

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Teh Tarik Kaw

Sumber:Murai.my

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook TrexMedia

Sumber : 

Apa komen anda?

Be the first to comment on "Mula-Mula Tenang, Kemudian ..[VIDEO] Reaksi Adik Ini Duduk Sebelah Bek4s PM Buat Ramai Terhibur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*